kura-kuri yang punnye

Monday, 30 May 2011

perlu ker???

ok-ok kli nie aq tak nak citer banyak..
aq cume nak cite pasal "perlu ker" kite bagi number fon kiter pada org yang baru kenal???
sedang kan, baru chatting satu hari kat facebook,
da mintak number fon,
lepas tu, kowg buat ape nan number tu?
 kowg mesti simpan jq kan...
pas'2 agak-agak kowg boring,
 kowg kacau org dgn buat mizcall berpuluh-puluh kali,
pas'2 ble org angkat,
kowg trus matikan,


org yg kne kacau pon macam org bodoh cakap sesorang.

nak tumbuk jq nan owg yang ske buat mizcall banyak kli nie.

lepas tu,
 da dekat seminggu, dua minggu,
bru kowg bagi taw
spe yang buat mizcall berpuluh-puluh kali.
pas'2 jagan cakap ah,


memang kene MAKI HAMUN!!!
hahahahaha,
bru la puas dapat maki orang free-free,..

ok smpi sini jq cite kite,
actually aq da tak ada idea nk update blog nie,
so aq pakai balun jq... =)






No comments:

Post a Comment